Ammepude mærker

Når du skal ud og kigge på en ammepude, så træder du frivilligt ind i løvens hule. For der er i dag, så mange ammepuder mærker og forskelligt fyld, som du skal vælge imellem. Du vil gerne have den bedste pude, men ammepuderne er gode på hver sin måde. I denne guide vil vi prøve, at give dig en forståelse for, hvad de forskellige ammepude mærker byder på. Vi har udvalgt de mest populære mærker til dig.

 Doomoo

Doomoo er et mærke, som laver kvalitets ammepuder. Doomoo har udstyret deres ammepuder med et blødt betræk i bomuld og elastan. Dette gør betrækket blødt og en anelse elastisk. Disse ammepuder er udstyret med lækker mikropolyfyld i. Mikropolyfyld giver ammepuden en helt speciel og blød effekt, så ammepuderne ikke bliver derfor ikke hård for din baby.

Doomoos ammepuder findes i to størrelser. Den store ammepude, som er lavet så stor, at der kan være plads til at amme tvillinger på den. På den er der plads til begge børn, og du beholder en god ammestilling samtidigt. Den er også lavet til, at du kan bruge den igennem din graviditet, da den også fungerer som en god støtte til din mave. Begge ammepuder er så store, at de kan nå hele vejen rundt om dig.

Ammepuden kan vaskes ved 30 grader, men må ikke tørre tumbles. Betrækket er til at tage af, og ammepuden kan vaskes separat. Doomoos ammepuder er udstyret med en lynlås, så betrækket ikke går op af sig selv.

Ammepuden fra Doomoo er i den mere neutrale afdeling. Priserne ligger fra 499 kr. og op efter. Er det en god, stor og behagelig ammepude, som du er ude efter, så er Doomoos ammepuder helt sikkert en kandidat.

Sebra

Disse ammepuder fra Sebra, er rigtigt populære. Selve puderne, er alle produceret i økologisk bomuld. Indeni befinder der sig fiberfyld. Fiberfyld gør puden blød, og formelig. En ting som du skal være opmærksom på, hvis du vælger en fiberfyldt ammepude, er at du skal ryste den ofte. Fiberfyld kan godt finde på at samle sig, og derfor synke en anelse. Ryster du den inden amning, opstår dette problem ikke.

Disse ammepuder er af traditionel form, nemlig som en banan. De er designet med flotte farver og motiver, som giver ammepuden liv og glæde. På disse ammepuder er betrækket aftageligt. Betrækket er udstyret med en lynlås, som gør at betrækket er nemt at tage af.

Sebras ammepuder ligger fra 299 kr. og op.

Smallstuff

Smallstuffs ammepuder er lavet med fine mønstre og forskellige designs. Ammepuderne er fyldt med Fossflakes fyld, hvilket gør ammepuden allergivenlig. Fossflakefyld er lavet af små dun, som ikke støver. Ammepuden er udstyret med et betræk, som du kan tage af eller udskifte. Det gør det nemmere at vaske ammepuden. Både betræk og selve puden kan vaskes.

Smallstuffs ammepuder er ikke så fremtrædende endnu. De er lækre ammepuder til en middelpris. Smallstuffs ammepuder ligger fra 349 kr. og op efter.

Fossflakes

Fossflakes har produceret nogle rigtig lækre ammepuder til dig. Fossflakes ammepuder er selvfølgelig udstyret med Fossflakes dun. Det betyder at denne ammepude er allergivenlig for dig og dit barn.

Denne ammepude kan du vaske igen og igen. Den skal vaske ved 60 grader. Trods varmen, så mindster denne ammepude aldrig form, facon eller egenskaber. Betrækket er aftageligt, og skal vaske i omkring 40 grader.

Priserne på Fossflakes lækre ammepuder starter fra 345 kr. og op efter. Denne ammepude kan helt sikkert anbefales til dit barn.

Småfolk

Småfolks ammepuder er nogle rigtigt fine puder. Designet er fuldført, med deres velkendte æbler, som er lavet i alle regnbuens farver. Disse ammepuder er alle fyld med fossflakefyld, som er allergivenligt. Alle ammepuderne er Øko-tex certificeret. Det betyder at puden er lavet af 100 % økologisk bomuld.

Betrækket på denne ammepude kan tages af, og vaskes separat. Der findes rigtig mange forskellige betræk fra småfolk, og disse kan du købe ved siden af. Så kan du vælge mellem farverne, og bruge ammepudern, selvom at det andet betræk er til vask.

Priserne på disse ammepuder ligger fra 139 kr. og op efter.

Cam Cam

Disse ammepuder fra Cam Cam er designet med et mildt design. På alle ammepuderne er der små hvide svaner på, som er med til at gøre ammepuden mere mild. Det er nogle velfungerende ammepuder, da de er fyldt med fossflake. Det gør at ammepuden her er allergivenlig, og rigtig god til dit barn.

Cam Cams ammepuder kan vaskes på 60 grader, og betrækket skal vaskes i 40 grader. Du kan vaske disse ammepuder så meget som du vil. Da disse ammepuder er udstyret med fossflakes, kan de vaskes igen og igen uden at de mister deres lækre og stabile form. Samtidig er disse ammepuder Øko-tex certificeret. Det betyder at ammepuderne er lavet af økologiske materialer.

Ammepuderne fra Cam Cam er placeret i den dyre ende. Priserne starter nemlig først fra 430 kr.

Vi håber at du fik et bedre overblik over de forskellige mærker, som findes indenfor ammepuder. Der findes flere mærker, men disse mærker der er nævnt her, er de mest kendte mærker, som laver ammepuder i god kvalitet. Held og lykke med dit køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *